SOUL2SOULkidz
Manon Basters

Onze winkel!

Kidskartel is een winkel waar je in alle opzichten blij van wordt. Naast een gevarieerd aanbod van 2e hands- en outlet merkkinderkleding, loop je ook met een big smile en een origineel kraam- of verjaardagskado de deur uit.

Duurzaam ondernemen staan bij ons op nummer 1. We doen dit o.a. door het recyclen van kleding en speelgoed en het steunen van goede doelen met de opbrengst van de verkochte items. Wil je er alles over weten? Lees dan hieronder hoe het werkt en draag zo ook je steentje bij aan een blij gevoel. Heb je zelf goede ideeen…bring it on!

Onze Producten

accessoires
Kindertassen
Boeken en meer

Hoe werkt het?

Verkoop

Kidskartel verkoopt 2e hands & nieuwe merkkinderkleding vanaf maat 50 t/m XL. Onze 2e hands kleding is de mooiste kinderkleding uit het midden- en hoog segment die er nog zo goed als nieuw uitziet. Iedere dag wordt de winkel aangevuld met nieuwe items waardoor regelmatig binnenlopen zeker de moeite waard is! En…niet goed? Geld terug…zonder uitleg je aankoop binnen 10 dagen retour is bij ons geen probleem. Je krijgt gewoon het aankoopbedrag van ons terug. (Met uitzondering van sale items en met aangehecht kaartje.)

Inkoop

Op afspraak kun je de mooiste stuks die jouw kids niet meer passen, gewassen & gestreken en passend bij het seizoen aanbieden. Wij selecteren de stuks die we voor je denken te kunnen verkopen. Na verkoop ontvang je als inbrenger 40% van de verkoopprijs. Jouw stand van zaken kun je met een persoonlijke inlogcode via onze website in de gaten houden. Daar vind je de actuele voorraad, saldo info en de mogelijkheid om het saldo per bank over te laten boeken. Aan het einde van een seizoen kun je de niet verkochte items zelf uit de rekken halen of het gaat naar een goed doel. Algemene voorwaarden

Speelgoed

Een origineel kadootje toveren we zo uit onze hoge hoed. Vintage & duurzaam educatief speelgoed, tassen, spellen & boeken, sieraden & accessoires, lifestyle en van alles wat je niet nodig hebt maar moet hebben…you name it and we’ve got it!
Ook het speelgoed kan vaak nog een rondje mee dus maak ook hiervoor een afspraak en bring it in!! Als inbrenger krijg je maar liefst 40% van de verkoopprijs.

Kidskartel cadeaubon

Wil je graag een tof cadeau geven maar kun je lastig kiezen? Dan is de Cadeaubonnen een goed idee! De Kidskartel cadeaubonnen zijn er al vanaf 5,- euro en zijn aan alle producten binnen onze winkel te besteden.