SOUL2SOULkidz

Reserveren gaat via het reserveringsformulier.

Photoshoot kinderfeestjes

Let’s have a party!

Bij Kidskartel weten we wel hoe we een kinderfeestje moeten bouwen. Hieronder vind je alvast een aantal toffe kinderfeestje. Heb je zelf een leuk idee voor een kinderfeestje, babyshower of coole workshop? Bel ons en we maken er samen iets moois van! Het is ook mogelijk om workshops te volgen of je eigen workshop hier te geven. Dus geef je zelf workshops of loop je met het idee dit te gaan doen, informeer dan naar de mogelijkheden om dit wellicht tegen gunstige voorwaarden in onze shop te doen. Eventueel ook mogelijk in de avonduren.

Kinderfeestje!

Wanna be a Moadel kinderfeestjes

Kinderfeestje : Wanna Be Model!

Je begint met een high-tea met heerlijke hapjes en veel lekkers van de mooiste bordjes en thee (ranja) uit een sjiek theeservies.
Als de buikjes vol zijn, tover je jezelf om tot een echt model met make-up, pruiken, brillen en verkleedkleding uit onze “Dress to Impress” verkleedhoek. Dan mag je op de foto op een hele coole schommel of een andere coole spot in de shop. Daarna ga je een fotolijstje pimpen met glitters, letters, stickers en nog veel meer om daar je te gekke foto in te doen ter herinnering aan dit supertoffe feestje!

Tijdsduur: circa 2 uur
Prijs €17.50/- p.p. (7-12 kids)

>> reserveringsformulier <<

Body Paint kinderfeestjes

Kinderfeestje : Draw like Jill!

Wil jij met al je vriendinnen leren om de door Jill’s zo typerende meisjes te leren tekenen, en nog veel meer?
Van heerlijke taartjes tot de coolste jurkjes en meest schattige diertjes? Je kunt je helemaal uitleven in het pimpen van jurkjes en high heels of bijvoorbeeld bij het ontwerpen van je eigen unieke parfumflesjes. Na een heerlijke high-tea vol met lekkere hapjes en ranja drinken uit sjiek theeservies, ga je samen met Marieke van Body-art aan de slag. Met simpele basis technieken kun je alles tekenen wat je in je hoofd hebt, want in jouw wereld is alles mogelijk!

Tijdsduur; Circa 2 uur
Prijs; €18.50/- p.p. ( 7-12 kids)

>> reserveringsformulier <<

Babyshowers

Handlettering feestje

Wil jij leren handletteren, maar weet je niet waar te beginnen? Na een heerlijke high-tea vol met lekkere hapjes en ranja drinken uit sjiek theeservies, ga je samen met Nicole aan de slag. Zij leert je de basis van het handletteren. Alle kinderen gaan met een leuk ontwerp naar huis. Hoe cool is dat?!

Tijdsduur; Circa 2 uur
Prijs; €18.50/- p.p. ( 7-12 kids)
Dit feestje is geschikt voor jongens en meiden vanaf 8 jaar.

>> reserveringsformulier <<

 

Pimp your pizza kinderfeestjes

Kinderfeestje : Pimp your Pizza Party!

Beleg je eigen pizza met jouw favoriete ingrediënten, zodat het de lekkerste pizza van de wereld wordt! Na het eten en een lekker ijsje ga je nog een even samen spelen om vervolgens als echte voldane pizzabakkers naar huis te gaan. Een groepsfoto in een lijstje voor de jarige maakt dit een feestje om nooit te vergeten!

Tijdsduur: Circa 1,5 uur
Prijs: €12.50/- p.p. (6-9 kids)

>> reserveringsformulier <<

Babyshowers

Baby Shower!

Je babyshower vier je natuurlijk ook bij Kidskartel en zal je sowieso goed bevallen! Een heerlijke high-tea….en hoe leuk is dat? Je kleine wonder iedere dag een originele zelf gepimpte romper aangeven made bij your best friends? Heb je zelf een leuk idee dan is dat ook altijd mogelijk, de keuze is reuze!

Tijdsduur: circa 2,5 uur
Prijs: op aanvraag

 

Babyshowers

Workshop: haarvlechten papa’s met dochters

Bij de basis workshop haarvlechten bij Kidskartel leer je een groot aantal tip&trics om op eenvoudige manier het haar van je dochtertje te verzorgen en vlechten. Denk hierbij aan de franse doordraaistaart, de unicorn vlecht, de basisvlecht en de vissengraatvlecht.

Alleenstaande vader Patrick van Hoof organiseert met zijn Label Superparent workshops haarvlechten bij Kidskartel die zorgen voor qualitytime tussen papa/mama en dochter, en creërt een prachtige herinnering voor jullie samen.

Tijdsduur; circa 1 uur
Soort; Basis en Advanced
Prijs; €10,00 p.p (5-10 kids)
>> Neem contact op via ons contactformulier <<