Mijn verhaal

Lieve allemaal, ik ben Janske, de trotse eigenaresse van Kidskartel!

Al jaren droomde ik ervan om een eigen kinderwinkel te hebben. Een plek wat voelt als thuiskomen, waar je kids fijn kunnen spelen en de mama’s de mooiste (tweedehands) parels kunnen shoppen. Voor mijn dochters kocht ik daarom ook altijd veeeel te veel mooie duurzame (tweedehands) kleding. Een uit de hand gelopen hobby, maar wel een hele stijlvolle.

In de afgelopen jaren studeerde ik gehandicaptenzorg en toerisme en heb ik veel toffe jobs gehad. Van een baan op de kinderafdeling van de H&M, tot tripping specialist in een summercamp of activities specialist in een vijfsterrenresort in Amerika. Van coördinator bij de Effenaar tot bedenker van een supercool moordspel. Drie zomers lang begeleidde ik 1000 kids en hun begeleiders op een zomerkamp en ga ik alweer 15 jaar als pers naar concerten en festivals om er over te recenseren.

Vanaf 2012 heb ik mijn persoonlijke lifestyle blog Janske.nl, waar ik over alles schrijf waar je blij van wordt. Hier deel ik de leukste uittips, toffe kinderkleding merken, eerlijke reviews en mijn persoonlijke avonturen.

Samen met mijn dochters Lola en Coco, die graag spelen en modeshows houden in Kidskartel en vriendlief (onze koekjes en cappuccino’s tester), heet ik jullie meer dan welkom in Kidskartel.

De allercoolste kinderwinkel in Eindhoven. Een plek waar je je meteen thuis voelt en echt even kunt genieten!

Onze Merken

Bij Kidskartel verkopen we merkkleding in van merken zoals: Nik&Nik, Little Indians, Vingino, Mini Rodini, MOLO,Popupshop, Bobo Choses, Petit Louie, Levi’s en nog veel meer duurzame kinderkleding merken.

Onze Klanten over ons!

Een supertoffe winkel in het opkomende Woensel West.
Omringd door nog meer leuke winkeltjes die de moeite waard zijn om eens te gaan bekijken!

Kidskartel heeft heel veel leuke kleding voor een mooie prijs. Alles is echt gaaf aangekleed en heel uitnodigend.

Daarnaast ben ik onder de indruk van eigenaresse. Een vrouw met haar hart op de goede plek. Iemand die meer dan alleen maar een mooie winkel wil runnen; een fijne plek creëren voor iedereen. Groot en klein, met ieder zijn eigen verhaal.

Oftewel: een plek waar je geweest moet zijn!

– Lieke van Gorp

Een hele gezellige winkel, heel overzichtelijk en klantvriendelijk en gastvrijheid staat op nr. 1..mooie kleding en schoenen voor baby’s & de kids!

– Sabrina Greve Ormeño

Zoveel mensen blij gemaakt…… De kindjes kunnen er lekker spelen, blije ouders, lieve tweeling blij gemaakt met leuke kleertjes en de papa en mama vonden het ook een fantastisch kraamcadeau! Wat wil je nog meer?! Bedankt!

– Suzan Van Berlo-van Loon

Wat een FANTASTISCHE leuke winkel! Ik ben verliefd, op de kleding, de hartverwarmende eigenaresse, die altijd bereid is om met je mee te denken, te zoeken en ideeën aan te dragen. Luistert naar je wensen en heeft oog voor detail. Tweedehandskleding ziet eruit als nieuw! Heel veel leuke accessoires en veel speelgelegenheid voor de kinderen, zodat je als (o)ma heel fijn kunt winkelen.

– Fiona Sorg